Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία LimoGreece είναι εταιρεία ενοικιάσεως πολυτελών αυτοκινήτων με Επαγγελματίες οδηγούς. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στην μεταφορά VIP προσώπων την τελευταία 20ετία, και συγκεκριμένα από το 1996.

Η πολυετής μας εμπειρία στις μετακινήσεις σημαντικών προσώπων από Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία, Αμερική και γενικά από όλο τον κόσμο είναι η εγγύησή μας προς τους πελάτες μας.

Μέσα από την εμπειρία που χτίσαμε τα τελευταία 20 χρόνια δημιουργήσαμε μια από τις κορυφαίες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στην μετακίνηση VIP προσώπων ανά τον κόσμο.

Οι Συνεργασίες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με μεγάλες εταιρείες από τον χώρο της Ναυτιλίας, της τεχνολογίας, των φαρμακευτικών εταιριών  και του εμπορίου, μαρτυρούν την εμπιστοσύνη των πελατών μας στην Εταιρεία μας. Η εταιρεία μας ασχολείται αποκλειστικά με τις μεταφορές προσώπων και γκρουπ σε οποιαδήποτε κατεύθυνση επιλέξει ο πελάτης μας.

Ο στόλος αυτοκινήτων μας απαρτίζεται από υπερσύγχρονα αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας, οικολογικά, στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το Σύνθημα της εταιρείας μας είναι “Σας Σερβίρουμε την εμπειρία μας μέσα από τις Υπηρεσίες μας”.

  • Contact us

    Τηλέφωνο 24h: +30 6932906890
    Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    or send us a message

Απευθυνόμαστε

Παρέχουμε ασφαλή μετακίνηση από και προς όποιον προορισμό εσείς επιλέξετε 365 ημέρες τον χρόνο, και όλο το 24ωρο.
Διαβάστε περισσότερα...

Follow us

ΜΗΤΕ 0206Ε81000390